Treasure Hunt – Meerdere dagen

Spanning

Door de gevarieerde opdrachten blijft er spanning in het spel, met soms een onverwachte wending. Je weet nooit wat de volgende opdracht is. Een kracht opdracht of toch een puzzel?

Teamwork

Je zult samen met je team bikkelhard moeten strijden voor het goud en voor elkaar door het vuur moeten gaan voor de overwinning. Eén voor allen en allen voor één!

Avontuur

Ga met je vrienden één groot avontuur aan. Win zoveel mogelijk opdrachten om jullie teamschat te vullen, om deze vervolgens als eerste te vinden in het finalespel.

Speluitleg

In ‘Treasure Hunt’ nemen twee gelijke teams van minimaal 2 personen het tegen elkaar op. In 2, 3 of 4 dagen tijd voeren de kandidaten veel verschillende opdrachten uit waarmee geld te verdienen is voor de teamschat.
De laatste dag is de finaledag, waarop beide teams de teamschat als eerste moeten zien te bereiken. Het team dat dat als eerste lukt wint ‘Treasure Hunt’ en wint daarmee de inhoud van de teamschat.
Maar wees tijdens het spel vooral erg op je hoede. Want wat als er bijvoorbeeld iets anders verdiend kan worden dan geld? Of wat als er geld van de tegenstander verduisterd kan worden?

‘Treasure Hunt’ is uitermate geschikt voor groepen die graag tegen elkaar strijden in teamverband. Wordt het mannen tegen de vrouwen? Of kiezen jullie toch voor de jongsten tegen de oudsten?

Dit event is te boeken van 8 tot 16 personen. Meer personen is altijd mogelijk op aanvraag!

Dit event is te boeken vanaf 2 dagen, tot maximaal 4 dagen. Een korte versie van Treasure Hunt is hier te boeken.

Dit event wordt gespeeld in Venlo en omstreken. Er komen allerlei bijzondere en gave locaties voorbij. Laat je verrassen!

Lunch en avondeten zijn bij de prijs inbegrepen. Ook het drinken en een (kleine) middagsnack worden geregeld!