Oprecht of onecht

Mensenkennis

Je tegenstander probeert je om de tuin te leiden met allerlei willekeurige omschrijvingen. Maar spreekt hij of zij nou wél of niet de waarheid over de krankzinnige inhoud van de doos?

Humor

De inhoud van de dozen is absurd, wat kan leiden tot hilarische taferelen. Om niet té duidelijk te liegen over de inhoud zul je zelf ook de meest gekke dingen moeten bedenken!

Strijd

Het team dat zijn tegenstanders het beste kan lezen en om de tuin kan leiden, wint dit spel. Hier leer je je vrienden, familie of collega’s pas écht kennen!

‘Oprecht of Onecht’ kan met groepen van 6 tot 24 personen gespeeld worden.

Eén spel van ‘Oprecht of Onecht’ duurt ongeveer anderhalf uur.

‘Oprecht of Onecht’ kan op iedere gewenste locatie gespeeld worden, van bar tot bij jouw thuis!

Het gebruik van materiaal is bij dit event inbegrepen. ‘Oprecht of Onecht’ is ook te boeken in combinatie met andere events.

Speluitleg

In ‘Oprecht of Onecht’ kiest iemand van je team één van de vele dozen uit met een vrij absurde inhoud. Diegene bekijkt de inhoud en kan er vervolgens voor kiezen om de tegenstander precies te vertellen wat er in de doos zit. Hij of zij kan er ook voor kiezen om te liegen en iets anders te verzinnen. De taak van het andere team is het vinden van het antwoord op de vraag: ‘Is de beschrijving Oprecht of Onecht?’.

Oprecht of onecht is geschikt voor groepen die van een gezellig en grappig spel houden. Dit event werkt gegarandeerd op je lachspieren!