Familiedagen, team- en bedrijfuitjes en veel meer!

Events

Kijk hier beneden voor een overzicht van al onze events.
Mocht het event wat je in gedachten hebt hier niet bij staan, neem dan gewoon even contact met ons op!

Archery Tag

Archery Tag is een mix tussen trefbal, paintball en boogschieten. Het speelveld bestaat net als een trefbalveld uit twee gelijke helften. De bedoeling is om als eerste alle vijandige doelen te raken of alle tegenstanders uit te schakelen.
Het voordeel van Archery Tag ten opzichte van paintball is dat Archery Tag vrijwel pijnloos is en je er geen blauwe plekken aan over houdt!

€80,- per half uur

Vaste sethuur

Vanaf 1 uur

Muziekbingo

Bingokaarten klaar? Oren gespitst? Mooi! Dan kan de muziekbingo beginnen!

Streep deliedjes af die voorbij komen, en win leuke prijzen! Deze muziekbingo is te spelen in verschillende thema’s en genres, zodat er voor ieder wat wils is. Zelfs een eigen afspeellijst is mogelijk!

Vanaf €7,- p.p.

Vanaf 2 uur

Vanaf 5 personen

Knotsgekke Kiekjes

Ga met je team op pad om zo veel mogelijk foto’s te maken van knotsgekke opdrachten. De opdracht lopen uiteen in moeilijkheidsgraad en leveren een variërend aantal punten op. Hoe ver gaat jouw team voor de overwinning?
Terwijl je met je team opdrachten uitvoert, moet je uitkijken voor paparazzi. Als je door een van de sluwe fotografen op de foto wordt gezet, verlies je punten!

Vanaf €8,- p.p.

Vanaf 1 uur

Vanaf 10 personen

Moordspel

In ‘Moordspel’ krijg je als team van rechercheurs een verschrikkelijke moordzaak voorgeschoteld. In het dossier zijn een aantal verdachten aangewezen, net als een aantal moordwapens. Aan de hand van hints en cryptische aanwijzingen ga je met je team op zoek naar de juiste moordenaar en moordwapen. Sluit alle mogelijkheden uit en wees het andere team een stap voor.

Vanaf €12,50 p.p.

Vanaf 2 uur

Vanaf 10 personen

Quiz met een Twist

In Quiz met een Twist gaat de groep in teams aan de slag om de antwoorden te geven op onze vragen. Het is echter niet zo simpel als het lijkt. De antwoorden op deze vragen kunnen via verschillende wegen verkregen worden; via internet, door een locatie te bezoeken, door puzzels op te lossen, maar vooral door logisch te denken en je gezonde verstand te gebruiken! Gebaseerd op de populaire dorpsquiz.

Vanaf €5,- p.p.

Vanaf 2,5 uur

Vanaf 10 personen

Treasure Hunt

In dit spel nemen twee gelijke teams het tegen elkaar op. De kandidaten voeren verschillende opdrachten uit waarmee geld te verdienen is voor de teamschat. Maar wees tijdens het spel vooral erg op je hoede. Want wat als er bijvoorbeeld iets anders verdiend kan worden dan geld? Of wat als er geld van de tegenstander verduisterd kan worden? Het team dat de finale wint, wint de teamschat.

Vanaf €20,- p.p.

Vanaf 3 uur

Vanaf 10 personen

Verknipte Film

In Verknipte Film gaan de spelers in groepen met een camera op pad. Iedere groep krijgt een script om een deel van een film na te spelen. Zij spelen dit naar eigen inzicht. De groepen weten echter niet wat de andere groepen in hun script hebben staan, en in welk genre zij dit spelen en opnemen. De losse films worden gemonteerd tot één complete film, die uiteindelijk gezamenlijk bekeken wordt.

Vanaf €10,- p.p.

Vanaf 2 uur

Vanaf 10 personen

Wie is de Saboteur?

Dit spel is geïnspireerd op het bekende tv-programma Wie is de mol?.
In ‘Saboteur’ voeren de kandidaten opdrachten uit waarmee geld te verdienen is voor de pot.  Er is echter één saboteur in het spel die zo veel mogelijk opdrachten zal proberen te dwarsbomen, om zo min mogelijk geld in de pot te krijgen. Wie de Saboteur (het beste) ontmaskert, wint de pot.

Vanaf €20,- p.p.

Vanaf 3 uur

Vanaf 10 personen

Uit te breiden met

Hapjes & Drankjes

Twee drankjes

Water / Frisdrank / Bier / Wijn

€5 p.p.

Koffie met vlaai

Afhankelijk van locatie

€5 p.p.

Lunch

Afhankelijk van locatie

€10 p.p.

Diner

Afhankelijk van locatie

€25 p.p.

Overige

Trofee voor de winnaar

€5

Let's Go, Framboos!

Zie jij je volgende uitje, event of quiz al helemaal zitten? Wij ook!
Klik op onderstaande knop om meteen een reservering te maken of om meer informatie aan te vragen.

Mailen: info@framboosevents.nl
Bellen of Whatsappen: 06 184 207 89