Stap in de caravan van de professor!

Het verhaal

Professor Clive Hansson is één van de beste archeologen ter wereld. Hij doet al jaren onderzoek naar de piramides van Djoser, die volgens de legende vol schatkamers en gouden relikwieën ligt. Tot op de dag van vandaag is het nog niemand gelukt om de verborgen ingang van de piramides te vinden. Tot nu.

Na jaren onderzoek is Professor Hansson is de eerste wetenschapper erin geslaagd is om de verborgen ingang op te sporen. Hij pakt alle spullen die hij nodig denkt te hebben en vertrekt naar de piramide. Op de tafel in zijn caravan laat één portofoon achter in de caravan, die hij in geval van nood als laatste redmiddel kan gebruiken.
Eenmaal doorgedrongen tot de diepste gangen van de piramide slaat het noodlot toe en ligt het lot van de professor opeens in jullie handen. Ga in zijn caravan op zoek naar aanwijzingen en doe er alles aan om de professor uit de piramide te krijgen! Maar schiet op, de tijd tikt!

Video afspelen

Waar jij maar wil!

De escape caravan is op iedere locatie te spelen. We kunnen de caravan bij jou voor de deur, op de sportclub of in een evenementenhal plaatsen.
Voor een precieze prijsopgave kun je via deze pagina een offerte aanvragen.

Ook kun je altijd contact opnemen via onderstaande contactgegevens!

De Escape Caravan is in
twee varianten te spelen:

Wij raden deze versie aan wanneer er meerdere groepen achter elkaar willen spelen. Denk aan een buurtfeest, festival of bruiloft.

De full experience, van begin tot eind! Aanrader voor de échte escapers. Met afwisselende puzzels is de Escape Caravan geschikt van beginners tot gevorderden.

De Escape Caravan is met maximaal 5 personen tegelijk te spelen. Een groep van 3 personen wordt aanbevolen.​

De minimale huur van de Escape Caravan is twee uur. De eerste twee uur huur kost €225,-. Elk uur extra kost €95,-. Voor het vervoer van de Escape Caravan rekenen wij €0,25 per kilometer. We rekenen geen vervoerskosten voor het vervoer naar adressen binnen 10 kilometer vanaf onze locatie. Voor ritten langer dan één uur brengen wij mogelijk extra kosten in rekening. Neem contact met ons op voor een exacte prijsopgave.

KVK Nummer: 69729654
© 2020 Framboos Events

Karren met dat ding!

Ben je overtuigd dat de Escape Caravan écht iets voor jou is?
Het boeken van onze sleurhut is heel makkelijk. Klik op de knop hieronder!

Mailen: info@framboosevents.nl
Bellen of Whatsappen: 06 184 207 89