Bedrijf

Bas van der Linden
Gevarieerde hersenpan die in staat is om van alles te bedenken. Van complete events tot goed uitgewerkte ‘evil plottwists’. Blijft wel graag met beide benen op de grond, maar durft zeker out of the box te denken. Heeft daarnaast een realistische blik en ziet hierdoor snel betere opties en mogelijkheden.

Emiel Pouls
Al een aantal jaar bezig met het organiseren van events zoals ‘Saboteur’. Deze zijn in mum van tijd uitgegroeid van eenvoudige vriendenweekenden tot volwaardige events. Daarnaast het creatieve brein achter veel opdrachten en concepten van events. Laat graag zijn fantasie de vrije loop gaan, met de gekste ideeën tot gevolg.

Over Framboos Events

Wij hebben als doel mensen een onvergetelijke ervaring mee te geven. Of het nou gaat om een activiteit van een paar uur, of om een event dat vier dagen achter elkaar doorgaat. De unieke beleving staat centraal.

 

De eerste stap richting Framboos Events was het organiseren van een vriendenweekend in 2015. Dit weekend werd toen nog door Emiel alleen georganiseerd en was meteen de eerste editie van ‘Saboteur’. Door de positieve reacties op dat weekend heeft Emiel besloten om ‘Saboteur’ vaker te gaan organiseren. Na weer een daverend succes in januari 2016 volgde de derde editie in mei van dat jaar. Tijdens deze editie was Bas de Saboteur, en kwam zo voor het eerst in aanraking met het evenement en de organisatie die daarbij komt kijken.

In aanloop naar wat de vierde editie van ‘Saboteur’ zou worden hebben wij de handen ineen geslagen. Tijdens het creatieve proces kwam er echter een nieuw spelconcept tot stand; ‘Treasure Hunt’.
Door een soepele samenwerking en positieve reacties op de eerste editie van ‘Treasure Hunt’, besloten we om met z’n tweeën door te gaan met het organiseren van events.