De Groeëte Bookend Battle

Is de Boekend klaar voor wat nieuws?

Wij denken van wel. Wegens grote successen in dorpen uit de regio zijn enkele enthousiaste Boekendenaren i.s.m. Boekendevents en Framboos Event al een tijdje bezig om een grote dorpsquiz te gaan organiseren.

Kort samengevat komt het op het volgende neer:
Op zaterdag 24 augustus 2019 ga je samen met een groep strijden om de bokaal van “De Groeëte Bookend Battle” (DGBB). De groep bestaat uit maximaal 12 personen. De organisatie adviseert om de groep uit minimaal 6 tot 8 personen te laten bestaan. 1 persoon uit deze groep moet minimaal 18 jaar zijn en woonachtig zijn in de Boekend.

Vanaf 18 uur die dag zal de battle van start gaan en deze zal de gehele avond duren. Je zult met je groep vanaf een zelf aangegeven “thuisadres” in de Boekend gaan spelen. We willen natuurlijk niet alles prijs geven, maar je zult opdrachten thuis uit moeten voeren en er zullen ook opdrachten op locatie in of rondom de Boekend plaats gaan vinden. Rond 23 uur zal er gezamenlijk afgesloten worden.

Kortom een veelzijdig avondvullend programma dat je zeker niet wilt missen. De ervaring van andere dorpen is dat er weken daarna nog over gesproken gaat worden. ‘’Die ‘’Bookend Battle’’ moet volgend jaar echt weer georganiseerd worden, dat was echt tof!’’
Ons 1e doel is nu dan ook om iedereen enthousiast te maken voor deze avond. In februari volgt meer informatie en ook het aanmelden kan vanaf dan al plaats gaan vinden.

Volg verder het nieuws op onze facebook pagina en op de website www.dgbb.nl (let op; website gaat binnenkort online) en houd de schakel in de gaten.

Namens Team De Groeëte Bookend Battle,

Boekendevents en Framboos Events,

Emiel, Bas, Yvon, Jean-Paul, Timo en Anja

Datum

aug 24 2019

Tijd

18:00 - 23:00

Locatie

Boekend
Boekend Boekend Netherlands

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *